You, the petitioner
Wieringsestraat

Maak van de Wieringsestraat een voetgangerszone

32 signatures

De combinatie van spelende kinderen en fietsers en brommers leidt op de Wieringsestraat tot gevaarlijke situaties. Omdat fietsers en brommers van de Markensestraat gebruik kunnen maken en fietsers ook van het nieuwe fietspad door de duinen, kan de Wieringsestraat een voetgangerszone worden.

Petition

We

Bewoners van de Wieringsestraat en omwonenden

 

observe

  • Dat er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan op de Wieringsestraat.

  • Kinderen spelen op het relatief smalle voetpad en moeten het bovendien oversteken om bij de speeltuin te komen.

  • Door de vele zijpaden tussen de gebouwen is er ook weinig overzicht. Dit is vooral 's avonds een probleem wanneer het fietspad gebruikt wordt als racebaan voor met name brommers. Vaak loopt het maar net goed af, het is echter wachten op ongelukken.

  • Er is geen enkele verkeerstechnische noodzaak voor een fietspad, aangezien (brom)fietsers prima op de parallel lopende Markensestraat kunnen. Fietsers kunnen sinds kort bovendien ook gebruik maken van het prachtige nieuw aangelegde fietspad door de duinen, dat ook evenwijdig aan de Wieringsestraat loopt.

 

and request

Om een voetgangerszone van de Wieringsestraat te maken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-01 
Lead petitioner:
Bewoners Wieringsestraat 
Organisation:
Enkele bewoners van de Wieringsestraat 
Website:

History

Signatures